Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη 7% για το Ether, σήμερα το πρώτο στάδιο του Merge

Οι ειδικοί αναμένουν ότι θα συνεχίσει ανοδικά, καθώς πλησιάζει η πολυαναμενόμενη μετάβασή του από τον μηχανισμό συναίνεσης Proof of Work (απόδειξη της εργασίας ή PoW), στο Proof of Stake (απόδειξη συμμετοχής ή PoS).

Κέρδη 7% για το Ether, σήμερα το πρώτο στάδιο του Merge

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, το Ethereum, σημειώνει άνοδο άνω του 6%, καθώς το πρώτο στάδιο του Merge (της Συγχώνευσης) πραγματοποιείται σήμερα. Η επόμενη φάση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10 και 20 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, η αξία του κρυπτονομίσματος θα συνεχίσει να διευρύνεται καθώς πλησιάζει η πολυαναμενόμενη μετάβασή του από τον μηχανισμό συναίνεσης Proof of Work (απόδειξη της εργασίας ή PoW) που χρησιμοποιεί και το Bitcoin, στο Proof of Stake (απόδειξη συμμετοχής ή PoS).

Το Ethereum αναμένεται να γίνει πιο φιλικό προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα πιο γρήγορο, όταν τελειώσει η μετάβαση.

«Πολλοί επενδυτές έχουν εναποθέσει μεγάλη ελπίδα στη Συγχώνευση του Ethereum για να επηρεάσει θετικά την τιμή του νομίσματος, αν και τίποτα δεν είναι εγγυημένο», δήλωσε ο Ray Brown, επικεφαλής μάρκετινγκ της CoinSpot.

Στις συναλλαγές της Τρίτης, ενισχύεται 6,3%, στα 1.673 δολάρια, σύμφωνα με το CoinDesk.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v