Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από τις $22.000 σκαρφαλώνει το Bitcoin

Η κίνηση έρχεται μετά από μια κερδοφόρα εβδομάδα για τις αμερικανικές μετοχές. Το Bitcoin έχει στενά συσχετιστεί με τις αγορές μετοχών, ιδιαίτερα με τον Nasdaq, και συχνά κινείται υψηλότερα, όταν ο τεχνολογικός δείκτης ενισχύεται.

Πάνω από τις $22.000 σκαρφαλώνει το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Bitcoin ξεπέρασε τις 22.000 δολάρια καθώς συνεχίζει ανοδικά, εν αναμονή των δεδομένων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ αύριο Τρίτη και της πολυαναμενόμενης αναβάθμισης του δικτύου Ethereum.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο έφτασε τις 22.341,50 δολάρια την Κυριακή, πριν υποχωρήσει ελαφρά, σύμφωνα με στοιχεία του CoinDesk. Bρίσκεται στις $22.203 τη Δευτέρα, ενισχυμένο κατά 2,6%.

Η κίνηση ήρθε αφότου έπεσε κάτω από τις 19.000 δολάρια την Τετάρτη, στο χαμηλότερο επίπεδό του από τον Ιούνιο -έκτοτε έχει αυξηθεί κατά περίπου 17%.

Η κίνηση προκύπτει επίσης από μια κερδοφόρα εβδομάδα για τις αμερικανικές μετοχές. Το Bitcoin έχει στενά συσχετιστεί με τις αγορές μετοχών, ιδιαίτερα με τον Nasdaq, και συχνά κινείται υψηλότερα όταν ο τεχνολογικός δείκτης ενισχύεται.

Οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων προσβλέπουν στην έκθεση του δείκτη τιμών καταναλωτή του Αυγούστου, η οποία έχει προγραμματιστεί να δημοσιευτεί την Τρίτη, για να δουν την κατεύθυνση του πληθωρισμού που θα μπορούσε να δώσει υποδείξεις για μελλοντικές κινήσεις πολιτικής από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v