Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο παιχνίδι των crypto μπαίνει η Apollo

Διακρατεί κρυπτονομίσματα για λογαριασμό πελατών του ένα από τα μεγαλύτερα private equity στον κόσμο. Και φέρνει τον κόσμο της κρυπτογράφησης πιο κοντά σε επενδυτικούς οίκους.

Στο παιχνίδι των crypto μπαίνει η Apollo

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Apollo Global Management έχει αρχίσει να διακρατεί κρυπτονομίσματα για λογαριασμό πελατών της μέσω συνεργασίας με την πλατφόρμα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων Anchorage Digital. Πρόκειται για σημαντική ώθηση της κρυπτογράφησης προς θεσμικούς επενδυτές, από πλευράς ενός από τους μεγαλύτερους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, γράφει το Reuters.

Η κίνηση γίνεται παρά τη δύσκολη χρονιά για την αγορά των crypto, καθώς το Βitcoin, το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο, έχει υποχωρήσει πάνω από 50% από τις αρχές του 2022, εν μέσω μιας γενικότερης επενδυτικής αναταραχής που ενισχύεται και από το υψηλό δεκαετιών στον πληθωρισμό παγκοσμίως.

«Επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι τα κρυπτονομίσματα ήρθαν για να μείνουν», δήλωσε ο πρόεδρος της Anchorage Digital Ντιόγκο Μόνικα. «Πρόκειται για μακροπρόθεσμη διαδικασία και τεχνολογία. Για τα μεγάλα ιδρύματα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία η βραχυπρόθεσμη αστάθεια».

Η Apollo, χωρίς να αποκαλύψει να αποκαλύψει τους τύπους των crypto που διακρατεί, είπε ότι η συνεργασία της με την Anchorage μετρά πάνω από έναν χρόνο, όταν ξεκίνησε να διερευνά τις βέλτιστες πρακτικές προστασίας των κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων των πελατών της. Αργότερα συμμετείχε στον γύρο χρηματοδότησης Anchorage Series D, που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2021.

«Διερευνούμε δημιουργικούς τρόπους για την εφαρμογή της τεχνολογίας blockchain στις επιχειρήσεις της Apollo και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Anchorage για τη φύλαξη των περιουσιακών στοιχείων των πελατών», δήλωσε ο Adam Eling, διευθύνων σύμβουλος ψηφιακών assets της Apollo.

Ο Μόνικα είπε ότι διεξάγονται συζητήσεις και για την περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας των δύο μερών.

Τον Απρίλιο, η Apollo προσέλαβε την Christine Moy, πρώην στέλεχος της JPMorgan Chase, η οποία θα ηγηθεί της στρατηγικής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων σε όλη την επιχείρηση και θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στις επενδυτικές της αποφάσεις στους τομείς κρυπτογράφησης, blockchain και Web3.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v