Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επετειακά NFTs από το Euro2day.gr: Να η (δεύτερη) ευκαιρία!

Από τις 5/12 διατίθενται ξανά τα 20 συλλεκτικά NFTs του Euro2day.gr. Συμπληρώστε τη συλλογή σας ή ξεκινήστε απ’ την αρχή και διεκδικήστε το μεγάλο έπαθλο.

Επετειακά NFTs από το Euro2day.gr: Να η (δεύτερη) ευκαιρία!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Γνωρίζαμε -ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, εκτιμούσαμε- πως η συλλογή με τα συλλεκτικά NFTs για τα 20 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας του Euro2day.gr, θα είχε επιτυχία. Ότι θα συμμετείχαν πολλοί αναγνώστες στο «κυνήγι του θησαυρού». Δεν είχαμε φανταστεί, όμως, πως θα εξαντλούνταν κάθε φορά μέσα σε μόλις μία ώρα!

Φυσικά, η ένταση της ζήτησης μας χαροποίησε, αλλά άφησε παραπονούμενους πολλούς φίλους που δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν ολόκληρη τη συλλογή. Για αυτό τον λόγο, η διεύθυνση του Euro2day.gr αποφάσισε να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία για να συμπληρώσει κάποιος όλη τη συλλογή των 20 συλλεκτικών NFTs ή και να ξεκινήσει από την αρχή όποιος… το ξανασκέφτηκε.

Από τις 5/12 και μέχρι τις 16/12, σε μία από τις στήλες Blockchain & Crypto, Dr Money, Εγερτήριο του Euro2day.gr και στο κανάλι Euro2day blockchain and crypto στο YouTube, καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) θα μπαίνουν δύο NFTs. Από ένα σε κάθε σημείο ξεχωριστά. Θα είναι ακόμα 1.000 τεμάχια, από τα Νο1 μέχρι Νο20. Με αυτόν τον τρόπο, αν σας λείπουν κάποια, θα μπορείτε να τα αποκτήσετε.

Υπενθυμίζουμε πως όποιος μαζέψει όλη τη συλλογή των 20 συλλεκτικών NFTs, θα μπει στην κλήρωση για να αποκτήσει το έπαθλο, που θα είναι ένα NFT το οποίο θα διατεθεί σε μόλις 10 αριθμημένα αντίγραφα. Πρόκειται για την πρώτη έντυπη διαφήμιση του Euro2day.gr στην εφημερίδα «Μέτοχος & Επενδύσεις».
Τα 5 θα μπορεί να το αποκτήσει κάποιος μέσω πλειστηριασμού. Τα υπόλοιπα 5 θα διατεθούν δωρεάν (μετά από κλήρωση) σε όσους συγκεντρώσουν και τα 20 κομμάτια της συλλογής.

Τα προς πώληση NFTs θα αναρτηθούν σε διεθνές marketplace για NFTs (περισσότερες πληροφορίες, προσεχώς). Το σύνολο των εσόδων από την πώληση αυτών των NFTs θα προσφερθεί στο Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», που από το 1978 προσφέρει ειδική εκπαίδευση και προνοιακές υπηρεσίες σε παιδιά και νέους με αυτισμό και νοητική αναπηρία και άλλα κοινωνικά ελλείμματα.

Ετοιμάστε τα κινητά σας, λοιπόν, και συνεχίστε να γιορτάζετε μαζί μας τα 20 χρόνια του Euro2day.gr με αυτή τη μοναδική συλλογή των NFTs!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v