Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετάει για τις ΗΠΑ ο Bankman-Fried του FTX

Η επιστροφή του στις ΗΠΑ θα κλείσει μια ταραχώδη εβδομάδα, γεμάτη εικασίες γύρω από το πότε ο Bankman-Fried θα μπορούσε να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της απάτης.

Πετάει για τις ΗΠΑ ο Bankman-Fried του FTX

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Οι ομοσπονδιακές αρχές πρόκειται να μεταφέρουν τον Sam Bankman-Fried στις ΗΠΑ για να αντιμετωπίσει μια σειρά από ποινικές κατηγορίες που σχετίζονται με την κατάρρευση του χρηματιστηρίου κρυπτογράφησης FTX.

Ο Bankman-Fried υπέγραψε τα έγγραφα παράδοσής του την Τρίτη, σύμφωνα με τις αρχές στις Μπαχάμες. Θα υπογράψει μια ξεχωριστή σειρά εγγράφων που θα οριστικοποιούν την παραίτηση από τα δικαιώματά του σήμερα.

Στη συνέχεια, ο συνιδρυτής του FTX θα συνοδεύεται από πράκτορες του FBI για να μεταβεί σε ένα μη εμπορικό αεροσκάφος που θα αναχωρήσει από ιδιωτικό αεροδρόμιο της νησιωτικής χώρας για τις ΗΠΑ.

Η επιστροφή του στις ΗΠΑ θα κλείσει μια ταραχώδη εβδομάδα γεμάτη εικασίες γύρω από το πότε ο Bankman-Fried θα μπορούσε να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της απάτης. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v