Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σ. Μαυρουδής (Fast Finance): Ποιες αγορές αναμένεται να υπεραποδώσουν

Την αναγκαιότητα μεθοδικής διαχείρισης χαρτοφυλακίου επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fast Finance. Η κρίσιμη συμβουλή για το trading στα κρυπτονομίσματα.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Αρχίζει από σήμερα άλλος ένας γύρος συνεντεύξεων στο κανάλι του euro2day.gr, με καταξιωμένους ανθρώπους της αγοράς, οι οποίοι διδάσκουν στο Institute of Digital Finance. Ξεκινάμε, όχι τυχαία, με τον Σίμο Μαυρουδή, τον Διευθύνων Σύμβουλο της Fast Finance χρηματιστηριακής. Ένας από τους πιο έμπειρους διαχειριστές ιδιωτικών και αμοιβαίων κεφαλαίων στην Ελλάδα.

O Σίμος Μαυρουδής αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της μεθοδικής διαχείρισης χαρτοφυλακίου από πλευράς επενδυτών, ειδικά στην εποχή μας, όπου τα ομόλογα προσελκύουν περισσότερο το ενδιαφέρον των θεσμικών, σε σχέση με μεγαλύτερου ρίσκου επενδύσεις. Ωστόσο ο πυρήνας του trading στα κρυπτονομίσματα δεν διαφέρει από τις παραδοσιακές αγορές. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε από την τοποθέτηση των χρημάτων μας.

Στο πρώτο εξάμηνο θα έχει ξεκαθαρίσει το επενδυτικό τοπίο, ισχυρίζεται ο Σίμος Μαυρουδής, καθώς θα έχει διαφανεί αν η επιθετική στόχευση των κεντρικών τραπεζών ευοδώσει ή θα υπάρξει πραγματική ύφεση, όχι μόνο τεχνικής φύσεως όπως σήμερα.

Ανάλογα τις συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί, θα κρίνουμε αν αξίζει να τοποθετήσουμε μέρος των μετρητών μας, τα οποία είναι συνετό να διαθέτουμε σε στιγμές αβεβαιότητας, και βέβαια σε ποιες οικονομίες. Προς το παρόν το προβάδισμα έχουν η αγγλική, η αμερικάνικη και η κινεζική αγορά, αν και δεν θα πρέπει να παραμελούμε το ελληνικό χρηματιστήριο όπου παρουσιάζει μεγάλες ευκαιρίες.

Τέλος, ανέφερε ποια είναι τα κρίσιμα σημεία τιμών που θα κρίνουν την πορεία του Bitcoin και πώς θα κινηθεί ο χρυσός.

Το βιογραφικό

O Σίμος Μαυρουδής είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Fast Finance ΑΕΠΕΥ, Διαχειριστής Α/Κ και ιδιωτικών χαρτοφυλακίων. Κατέχει με αριστεία μεταπτυχιακό τίτλο στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική (MSc), μεταπτυχιακό τίτλο στη Νομική (LLM), και προπτυχιακό τίτλο στην Οικονομική (BSc). Κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις της ΕΚ και τις πιστοποιήσεις ειδικού διαπραγματευτή, εκκαθάρισης και διακανονισμού αξιών και παραγώγων. Έχει εκδώσει 4 βιβλία σχετικά με τη χρηματοοικονομική και τις επενδύσεις. Αρθρογραφεί στον οικονομικό τύπο και μαγνητοσκοπεί τηλεοπτικό-διαδικτυακό υλικό σε καθημερινή βάση.

Στο Institute of Digital Finance θα διδάξει διαχείριση κινδύνου (risk management), στην ενότητα «Ολοκληρωμένος Επενδυτικός Οδηγός Για Κρυπτονομίσματα», η οποία θα ξεκινήσει στις 15 Φεβρουαρίου 2023 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v