Τα πρώτα Bitcoin και Ethereum ETFs ενέκρινε το Χονγκ Κονγκ

Πρώτη πόλη της Ασίας που αποδέχεται τα δημοφιλή κρυπτονομίσματα ως κύριο επενδυτικό εργαλείο.

Τα πρώτα Bitcoin και Ethereum ETFs ενέκρινε το Χονγκ Κονγκ

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η ρυθμιστική αρχή του Χονγκ Κονγκ ενέκρινε σήμερα Δευτέρα τα πρώτα ETFs bitcoin και ethereum, ένα ορόσημο στο δρόμο προς το να γίνει η πρώτη πόλη της Ασίας που αποδέχεται τα δημοφιλή κρυπτονομίσματα ως κύριο επενδυτικό εργαλείο.

Οπως μεταδίδει το Reuters, σε ξεχωριστές ανακοινώσεις, η μονάδα της Bosera Asset Management στο Χονγκ Κονγκ και η China Asset Management δήλωσαν ότι έλαβαν ρυθμιστική έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης του Χονγκ Κονγκ (SFC) για την έναρξη των ETFs.

Το βήμα αυτό έρχεται μόλις τρεις μήνες αφότου στις ΗΠΑ ξεκίνησαν τα πρώτα ETF που είναι εισηγμένα στις ΗΠΑ και παρακολουθούν το spot bitcoin. Το λανσάρισμα στις ΗΠΑ αποτέλεσε παράδειγμα για άλλες περιοχές, καθώς έχει ήδη προσελκύσει περίπου 12 δισεκατομμύρια δολάρια σε καθαρές εισροές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v