Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Coinbase απολύει 1.100 υπαλλήλλους

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων θα περικόψει το 18% των θέσεων εργασίας, σύμφωνα με email που στάλθηκε στους υπαλλήλους το πρωί της Τρίτης.

Το Coinbase απολύει 1.100 υπαλλήλλους

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Coinbase απολύει σχεδόν το ένα πέμπτο του ανθρώπινου δυναμικού, μετά την κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων και της μετοχής του. 

Όπως μεταδίδει το CNBC, το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων θα περικόψει το 18% των θέσεων εργασίας, σύμφωνα με email που στάλθηκε στους υπαλλήλους το πρωί της Τρίτης. 

Συνολικά, το Coinbase απασχολεί περίπου 5.000 εργαζομένους πλήρους απασχόλησης, το οποίο μεταφράζεται σε περικοπή 1.100 θέσεων εργασίας. 

Η μετοχή του Coinbase κινείται περίπου 7% χαμηλότερα. 

«Φαίνεται πως εισερχόμαστε σε ύφεση μετά από μια δεκαετή περίοδο ανάπτυξης. Μια ύφεση θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν ακόμα "χειμώνα των κρυπτονομισμάτων" και θα μπορούσε να διαρκέσει για μεγάλο διάστημα» τόνισε ο CEO Μπράιν Άρμστρονγκ. 


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v