Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Τροποποίηση καταστατικού

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ ΑΕ ή Εταιρεία) ανακοινώνει σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 19 του ν. 3556/2007 και ενόψει της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Mετόχων της, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και ώρα 16:00 στην έδρα της Εταιρείας (Κηφισίας 99, Μαρούσι) ότι προτίθεται να τροποποιήσει το άρθρο 2 (Σκοπός) του ισχύοντος Καταστατικού της, με προσθήκη εδαφίου (ιγ) στην παράγραφο 1 αυτού, ως ακολούθως:

«(ιγ) Η αγορά, πώληση και γενικά εμπορία (χονδρική και λιανική) κάθε είδους συσσωρευτών (μπαταριών), ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και τηλεπικοινωνιακών ειδών καθώς και του περιφερειακού εξοπλισμού τους [ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, υπολογιστών, φωτογραφικών μηχανών, ενσύρματων και ασύρματων συσκευών, καρτών μνήμης, προϊόντων λογισμικής ψυχαγωγίας, ηλεκτρονικών παιχνιδιών (videogames) κλπ.], αναλώσιμων, προϊόντων τεχνολογίας, προϊόντων λογισμικού και εξοπλισμού τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου (Internet) καθώς και ειδών συναφών τεχνολογιών».

Σχέδιο της εν λόγω τροποποίησης, είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρίας: https://www.ote.gr/web/guest/corporate/ir

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v