Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EUROBANK: Πώληση μετοχών από άθροιση κλασματικών υπολοίπων

Η Τράπεζα Eurobank Ergasias A.E. («Τράπεζα») ενημερώνει ότι, σε συνέχεια σχετικής απόφασης που έλαβε το Διοικητικό της Συμβούλιο, η Τράπεζα θα προβεί στις 24.06.2019 στην πώληση των 888 κοινών ονομαστικών μετοχών που σχηματίστηκαν από την άθροιση κλασματικών υπολοίπων ως αποτέλεσμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας λόγω της συγχώνευσής της με την εταιρεία GRIVALIA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π., όπως αυτή η εταιρική πράξη αποφασίσθηκε, μεταξύ άλλων, από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας που συνεδρίασε στις 05.04.2019 και εγκρίθηκε στις 17.05.2019 δυνάμει της υπ’ αριθμ. 1547823-1 απόφασης του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Η εταιρεία Eurobank Equities Α.Ε.Π.Ε.Υ. ορίσθηκε ως το μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών («ΧΑ»), το οποίο θα διενεργήσει την πώληση σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία.

Κατά την προκαθορισμένη ημερομηνία 24.06.2019, η τιμή εκκίνησης της πώλησης των εν λόγω μετοχών δεν θα έχει απόκλιση μεγαλύτερη από 5% της τιμής κλεισίματος της αμέσως προηγούμενης συνεδρίασης του ΧΑ.

Το καθαρό προϊόν της πώλησης θα διανεμηθεί στους δικαιούχους με ευθύνη της Τράπεζας.

Η Τράπεζα με νεώτερη ανακοίνωσή της θα ενημερώσει για το αποτέλεσμα της πώλησης καθώς και για την διαδικασία απόδοσης στους δικαιούχους του προϊόντος της εν λόγω πώλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Διεύθυνση Investor Information Services, Ιωλκού 8 & Φιλικής Εταιρείας, Τ.Κ. 14234 Ν. Ιωνία (τηλ. 210-3522400).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v