Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AS COMPANY: Οικονομικό ημερολόγιο

H AS COMPANY A.E. στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.3.15.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2020 :

 Ανακοίνωση των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων χρήσης 2019 με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Εταιρίας (www.ascompany.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) – Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020

 Ενημέρωση αναλυτών και θεσμικών επενδυτών σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2019 - Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 με ανάρτηση της παρουσίασης στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.ascompany.gr (διευκρινίσεις σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα θα δίδονται την ίδια ημέρα από 10:00 π.μ. έως τις 16:00, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2310-572000).

 Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων - Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

 Ανακοίνωση των Εξαμηνιαίων Οικονομικών Στοιχείων και της Εξαμηνιαίας Οικονομικής Έκθεσης με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Εταιρίας (www.ascompany.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) – Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

 Το Διοικητικό Συμβούλιο προτίθεται να εισηγηθεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση επιστροφή κεφαλαίου. Σε περίπτωση έγκρισης από την Γενική Συνέλευση, η επιστροφή κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί ως ακολούθως: - Αποκοπή Δικαιώματος Επιστροφής Κεφαλαίου: Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 - Δικαιούχοι Επιστροφής Κεφαλαίου: Οι Μέτοχοι της Εταιρίας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. την Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020 (record date) - Έναρξη Καταβολής Επιστροφής Κεφαλαίου: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 Επισημαίνεται ότι: Τα Οικονομικά Αποτελέσματα θα ανακοινώνονται μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και στην ιστοσελίδα της εταιρίας. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις ως άνω ημερομηνίες ενημερώνοντας έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με νέα ανακοίνωση. Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει διαφορετικά από τα παραπάνω, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τον Κανονισμό του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v