Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΑΪΟΣ: Ανακοίνωση

Η εταιρία ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 27/03/2020 υπέγραψε Σύμβαση Κοινού Ομολογιακού Δανείου εμπραγμάτως εξασφαλισμένου, ποσού 30.886.000,00 ευρώ με Διοργανωτή της έκδοσης, Πληρεξούσιο καταβολών και Εκπρόσωπο των Ομολογιούχων Δανειστών την ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και Συμμετέχουσα Τράπεζα την ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS AE .

Συγκεκριμένα το ομολογιακό δάνειο είναι διάρκειας μέχρι την 20η Ιουνίου 2028 και θα χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου σε αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού.

Επίσης την ίδια ημερομηνία η θυγατρική εταιρία (100%) της ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ, HELLAS HOLIDAY HOTELS Α.Ε. υπέγραψε Σύμβαση Κοινού Ομολογιακού Δανείου εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ποσού 56.419.425,00 ευρώ με Διοργανωτή της έκδοσης, Πληρεξούσιο καταβολών και Εκπρόσωπο των Ομολογιούχων δανειστών την ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και Συμμετέχουσα Τράπεζα την ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS AE .

Συγκεκριμένα το ομολογιακό δάνειο είναι διάρκειας μέχρι την 10 η Σεπτεμβρίου 2028 και θα χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου σε αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v