Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TRASTOR: Ανακοίνωση για αγορά στόχου

O Σύμβουλος Έκδοσης «Τράπεζα Πειραιώς», κατ’ εφαρμογή των άρθρων 16 παρ. 3 και 24 παρ. 2 του N. 4514/2018, σχετικά με τις υποχρεώσεις παρακολούθησης των προϊόντων και του άρθρου 8 της Πράξης Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος υπ’ αριθμ. 147/27.07.2018, ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με την εκδότρια εταιρεία «TRASTOR ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» (η «Εκδότρια»), έχει προβεί σε αξιολόγηση της αγοράς-στόχου των δικαιωμάτων προτίμησης (τα «Δικαιώματα Προτίμησης») και των νέων μετοχών (οι «Νέες Μετοχές») που θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εκδότριας, εν μέρει με καταβολή μετρητών και εν μέρει με συμψηφισμό απαιτήσεως και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με βάση την από 29.10.2019 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εκδότριας και την από 12.12.2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εκδότριας ως εξής:

(i) Η αγορά-στόχος των Δικαιωμάτων Προτίμησης και των Νέων Μετοχών καταλαμβάνει: επιλέξιμους αντισυμβαλλόμενους, επαγγελματίες πελάτες και ιδιώτες πελάτες, όπως ορίζονται στο Ν. 4514/2018 όπως ισχύει, με τουλάχιστον βασική γνώση για τις Νέες Μετοχές και ενημερωμένους ή έμπειρους σε επενδυτικά προϊόντα και υπηρεσίες για τα Δικαιώματα Προτίμησης, με τουλάχιστον μέτρια ανοχή στον κίνδυνο αναφορικά με τις Νέες Μετοχές και μεγάλη ανοχή στον κίνδυνο για τα Δικαιώματα Προτίμησης, ανεξαρτήτως χρονικού ορίζοντα και με επενδυτικό σκοπό την ανάπτυξη του κεφαλαίου ή αντιστάθμιση κινδύνου. Οι Νέες Μετοχές και τα Δικαιώματα Προτίμησης είναι ακατάλληλα και δεν παρέχονται σε πελάτες με μηδενική ανοχή στον κίνδυνο .

(ii) Όλα τα δίκτυα διανομής των Δικαιωμάτων Προτίμησης και των Νέων Μετοχών (ήτοι επενδυτική υπηρεσία παροχής επενδυτικής συμβουλής, διαχείρισης χαρτοφυλακίου, λήψης/διαβίβασης εντολής και εκτέλεσης εντολής) θεωρούνται κατάλληλα για πελάτες της αγοράς-στόχου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v