Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRALOT: Χρυσή Διάκριση για INTRALOT και Office Line στον Τομέα του Cloud

Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας για «Καινοτόμο Έργο Cloud» στα Impact BITE Awards 2020
24 Σεπτεμβρίου, 2020

Χρυσή διάκριση τεχνολογικής αριστείας απέσπασαν για τη συνεργασία τους η Office Line και η INTRALOT στην κατηγορία «Νέες Tεχνολογικές Τάσεις σε Εφαρμογές και Υπηρεσίες Cloud» κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Impact BITE Awards 2020, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου. Ο θεσμός επιβραβεύει την ταχεία καινοτομία και την επιχειρησιακή αριστεία που διαμορφώνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των εταιριών στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Το Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στις δύο εταιρίες για τη συνεργασία τους σε σημαντικό έργο Ψηφιακού Μετασχηματισμού της INTRALOT. Το έργο αφορούσε στην ψηφιακή εξέλιξη σημαντικών πληροφοριακών υποδομών και διαχείρισης εφαρμογών της εταιρίας με πρωτοποριακές λύσεις Cloud, με σκοπό την ευελιξία, την επεκτασιμότητα και την προσβασιμότητα σε εφαρμογές και δεδομένα για τις θυγατρικές του Ομίλου και τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Χάρη στην τεχνογνωσία και εμπειρία της Office Line που ανέλαβε την υλοποίηση, σε συνεργασία με τους ΙΤ μηχανικούς της INTRALOT, το έργο ολοκληρώθηκε επιτυγχάνοντας την απρόσκοπτη λειτουργία, αλλά και τη γρήγορη και ασφαλή μετάβαση των εφαρμογών στο προηγμένο Microsoft Azure Cloud περιβάλλον.

Για τη διάκριση και τη συνεργασία των δύο εταιριών, ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το σημαντικό βραβείο για τη μετάβαση στο Cloud. Θα ήθελα να συγχαρώ τους μηχανικούς της INTRALOT για την αφοσίωση και τη δέσμευση τους στην υλοποίηση της στρατηγικής μας και να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας, Office Line και Microsoft, για την υποστήριξη τους στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της εταιρίας μας».
Εκ μέρους της Office Line A.E, ο κ. Παναγιώτης Κουρής, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας να λαμβάνουμε μια τόσο σημαντική διάκριση για ένα έργο που μας φέρνει στο προσκήνιο της τεχνολογικής καινοτομίας. Η χαρά είναι διπλή, γιατί μοιραζόμαστε αυτή τη διάκριση με την INTRALOT, έναν ξεχωριστό και σημαντικό πελάτη μας, με τον οποίο υλοποιήσαμε ένα έργο μετεγκατάστασης κρίσιμων υποδομών, παρέχοντας του όλες τις απαραίτητες λύσεις και υπηρεσίες για να μεταβεί στο ασφαλές περιβάλλον του Cloud, επιταχύνοντας έτσι τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του, με το βλέμμα προς το μέλλον. Τέτοια έργα αποτελούν πυξίδα για όλο τον κλάδο και είναι σημαντικό να διακρίνονται και να αναδεικνύονται ως βέλτιστες πρακτικές και εναύσματα ενδυνάμωσης συνεργασιών».

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο κ. Δημήτρης Καλπαξής, VP, Cloud Infrastructure & Corporate IT της INTRALOT δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τη βράβευση μας. Σε συνεργασία με την Office Line ολοκληρώσαμε με επιτυχία την ομαλή μετεγκατάσταση κρίσιμων εφαρμογών και υπηρεσιών της INTRALOT στο Microsoft Azure Cloud. Οι Cloud λύσεις αποτελούν βασικό παράγοντα της τεχνολογικής στρατηγικής μας, που έχει στόχο τη δημιουργία αξίας από την επεξεργασία δεδομένων».

Τα βραβεία Impact Bite Awards διοργανώνονται από το περιοδικό Netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ. Πρόκειται για έναν έγκριτο θεσμό που δίνει το βήμα στις πρωταγωνίστριες εταιρίες του κλάδου ICT να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία τους.

INTRALOT

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, ως προμηθευτής λύσεων και διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 42 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά, Με περίπου 3,800 εργαζομένους το 2019, η INTRALOT επαναπροσδιορίζει την καινοτομία και την ποιότητα παροχής υπηρεσιών στις Λοταρίες και τους διοργανωτές τυχερών παιχνιδιών και στηρίζει τον σκοπό τους για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για κοινωφελείς σκοπούς, Η εταιρία είναι τοποθετημένη στρατηγικά ώστε να παρέχει άριστη τεχνολογία σε όλον τον κόσμο, έχοντας αναπτύξει ένα οικοσύστημα προηγμένων λύσεων για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών, που επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των διοργανωτών και προσφέρουν απαράμιλλη εμπειρία του παίκτη, Η INTRALOT έχει πιστοποιηθεί από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA) για τις αρχές που έχει υιοθετήσει για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με το «Responsible Gaming Framework» και για τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας των ψηφιακών υπηρεσιών της με το «WLA Security Control Standard».

Για περισσότερες πληροφορίες: κα Χρύσα Αμανατίδου, Group Corporate Affairs Director
Τηλ.: +30 2106156000, Φαξ: +30 2106106800, email: [email protected]

Office Line

Η Office Line A.E. είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Πληροφορικής, με ηγετική θέση στην παροχή λύσεων Cloud και υπηρεσιών Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ιδρύθηκε το 1997 και μετά από 23 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, βραβεύτηκε για 2η συνεχόμενη φορά από την Microsoft ως Country Partner Of The Year 2020, ενώ κατέχει αντίστοιχη αναγνώριση ως Partner Of The Year 2019. Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία και εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της, διακρίνεται για την πληθώρα Gold Microsoft πιστοποιήσεων για την παροχή Cloud λύσεων κι εφαρμογών, όντας παράλληλα ο πρώτος Microsoft Fast Track Ready Partner για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της και με ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων, υιοθετώντας τα διεθνή επιχειρηματικά πρότυπα για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών στην παγκόσμια αγορά, αποτελούμενη από πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. H εταιρεία έχει λάβει πληθώρα βραβεύσεων από διοργανώσεις- θεσμούς που αναδεικνύουν την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές της Επιχειρηματικής Τεχνολογίας. Ενδεικτικά: “Lifetime Customer Value in Azure” (Microsoft Partner Excellence Awards 2017), “Digital Transformation Enabler” (InfoCom World 2017), “Top 25 European Cloud Providers 2018” από το έγκριτο περιοδικό CIO Applications Europe, “Unique Gold Cloud Provider 2018” από τα Impact BΙΤΕ awards κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες: κα Θεανώ Φουσιάνη, Corporate Communications & Marketing Manager
Τηλ: 210.9760200, e-mail: [email protected]. www.officeline.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v