Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTERLIFE: Οικονομικό ημερολόγιο

Η Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία: «ΙΝΤΕΡΛΑΪΦ (INTERLIFE) Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων» ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με την παρ. 4.1.2 και την υποπαρ. 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2021, σύμφωνα με το οποίο:

 Οι Ετήσιες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της χρήσης 2020, που έχουν συνταχθεί βάσει των Δ.Π.Χ.Α. μετά των ετήσιων συνοπτικών χρηματοοικονομικών στοιχείων επί των εν λόγω Ετήσιων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων, θα ανακοινωθούν και θα δημοσιευθούν την Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 στην ιστοσελίδα της Εταιρίας (www.interlife.gr), στην αντίστοιχη του Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και στην αντίστοιχη του Χρηματιστηρίου Κύπρου.

 Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021.
 Ημερομηνία αποκοπής μερίσματος για τη χρήση 2020 ορίζεται η Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 (*).
 Ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων του μερίσματος ορίζεται η Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 (*).
 Ημερομηνία έναρξης καταβολής μερίσματος ορίζεται η Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 (*).
 Οι Εξαμηνιαίες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις του 2021, που (θα) έχουν συνταχθεί βάσει των Δ.Π.Χ.Α. θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 στην ιστοσελίδα της Εταιρίας, (www.interlife.gr), στην αντίστοιχη του Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και στην αντίστοιχη του Χρηματιστηρίου Κύπρου.

(*) Η απόφαση για την καταβολή μερίσματος καθώς και οι σχετικές ημερομηνίες τελούν υπό την έγκριση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v