Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SPACE HELLAS: Yιοθέτηση ελληνικού κώδικα εταιρικής διακυβέρνησης

Η SPACE HELLAS ανακοινώνει ότι το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας στην με ημερομηνία 16-07-2021 συνεδρίασή του αποφάσισε τα εξής:

(1) Την υιοθέτηση και εφαρμογή του Ελληνικού Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης του ΕΣΕΔ. Τυχόν αποκλίσεις από τις διατάξεις του Ελληνικού Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης θα αναφέρονται απολογιστικά μέσω της ετήσιας δήλωσης εταιρικής διακυβέρνησης της εταιρείας.

(2) Τη σύσταση ενιαίας επιτροπής αποδοχών και υποψηφιοτήτων της εταιρείας και την έγκριση του κανονισμού λειτουργίας της.


Η επιτροπή αποδοχών και υποψηφιοτήτων αποτελείται από τα εξής μέλη:

α) Θεόδωρος Γάκης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

β) Εμμανουήλ Χατήρας, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, και

γ) Θεόδωρος Χατζησταματίου, μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

(3) Την έγκριση του κανονισμού λειτουργίας της επιτροπής ελέγχου της εταιρείας, του κανονισμού λειτουργίας εσωτερικού ελέγχου της εταιρείας και του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4449/2017 και του ν. 4706/2020.

Ο Ελληνικός Κώδικας Εταιρικής Διακυβέρνησης που υιοθέτησε η εταιρεία, η περίληψη του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας, καθώς και το κείμενο των ως άνω αναφερόμενων κανονισμών έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.space.gr/el/corporate-governance-code .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v