Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

XAΪΔΕΜΕΝΟΣ: Πρακτικό συνεδρίασης επιτροπής ελέγχου

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

«ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» - δ.τ. «ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε.» - ΑΡ. ΓΕΜΗ 121638160000

ΤΗΣ 15ης Ιουλίου 2021

Στον Άλιμο σήμερα στις 15 Ιουλίου 2021, ημέρα της εβδομάδας Πέμπτη και ώρα 09.00 π.μ. στα επί της οδού Αρχαίου Θεάτρου 4, Εθνικής Αντιστάσεως και Τραχώνων αρ. 4 στον Άλιμο, γραφεία της ανώνυμης εταιρίας «ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Α.Ε.Β.Ε.» συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της Ανώνυμης Εταιρείας «ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Α.Ε.Β.Ε.» προς συζήτηση και λήψη απόφασης επί του παρακάτω θέματος ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
Συγκρότηση των μελών της Επιτροπής Ελέγχου σε Σώμα

ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ

1. ΑλέξανδροΣ ΓκατσώνηΣ του Στέργιου, κάτοικος______ , οδός____ αρ. __, κάτοχος του υπ' αριθμ. Δελτίου ταυτότητας__________ του Α.Τ. (ΑΦΜ_______).



2. ΜιχάληΣ ΚαρήΣ του ΤΑΚΗ, κάτοικος______, οδός _________ αρ.--, κάτοχος του υπ' αριθμ.____ διαβατηρίου της _______(ΑΦΜ__________).



3. ΑγαμέμνΩΝ ΡουμελιώτηΣ του Θεόδωρου, κάτοικος_______, οδός _________αρ. _____, κάτοχος του υπ' αριθμ. _______ δελτίου ταυτότητας του Τ.Α. __________ (ΑΦΜ__________).



Με την από 14.7.2021 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε, ότι η Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρίας θα είναι επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρ. 44 ν. 4449/2017, η θητεία της θα είναι ίση με εκείνη του Διοικητικού Συμβουλίου και θα είναι τριμελής αποτελούμενη από τρία ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Με την από 14.7.2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας ορίστηκαν ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου τα τρία ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι οι Αλέξανδρος Γκατσώνης, Μιχάλης Καρής και Αγαμέμνων Ρουμελιώτης.

Οι ως άνω ορισθέντες αποδέχονται τον ορισμό τους ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρίας και συγκροτούνται σε σώμα ως ακολούθως:

1. ΑλέξανδροΣ ΓκατσώνηΣ του Στέργιου, κάτοικος______ , οδός____ αρ. __, κάτοχος του υπ' αριθμ. Δελτίου ταυτότητας__________ του Α.Τ. (ΑΦΜ_______).), Πρόεδρος.



2. ΜιχάληΣ ΚαρήΣ του ΤΑΚΗ, κάτοικος____, οδός _________ αρ._, κάτοχος του υπ' αριθμ.____ διαβατηρίου της _______(ΑΦΜ__________)., Μέλος.



3. ΑγαμέμνΩΝ ΡουμελιώτηΣ του Θεόδωρου, κάτοικος_______, οδός _________αρ. _____, κάτοχος του υπ' αριθμ. _______ δελτίου ταυτότητας του Τ.Α. __________ (ΑΦΜ__________), Μέλος.



Τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου δηλώνουν ότι:

(α) Πληρούν (όλα τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου) τις προϋποθέσεις του άρθρ. 44 ν. 4449/2017, όπως ισχύει.



(β) Πληρούν (όλα τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου) τα κριτήρια ανεξαρτησίας του άρθρ. 9 παρ. 1 και 2 ν. 4706/2020 και δεν συντρέχει στο πρόσωπό τους κανένα κώλυμα από τα αναφερόμενα στις ως άνω διατάξεις, που αίρει την ανεξαρτησία τους. Όλα τα ως άνω μέλη της Επιτροπής Ελέγχου ως ανεξάρτητα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν υποβάλει ήδη στην εταιρία υπεύθυνες δηλώσεις, στις οποίες βεβαιώνουν, ότι πληρούν τα κριτήρια ανεξαρτησίας του άρθρ. 9 παρ. 1 και 2 ν. 4706/2020 και ότι αναλαμβάνουν την υποχρέωση να ενημερώσουν άμεσα την εταιρία, υποβάλλοντας νέα υπεύθυνη δήλωση, σε περίπτωση οποιασδήποτε μεταβολής των ως άνω δεδομένων στο πρόσωπό τους ή στα πρόσωπα του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος.



(γ) Διαθέτουν επαρκή γνώση του τομέα, στον οποίο δραστηριοποιείται η Εταιρία, ο δε Μιχάλης Καρής έχει εργασθεί σε μεγάλες εκδοτικές εταιρείες και εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης και όλοι τους έχουν γνώσεις οικονομικών.



(δ) Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Αλέξανδρος Γκατσώνης διαθέτει γνώσεις λογιστικής και ελεγκτικής (είναι Διευθυντής Λογιστηρίου & Φορολογίας της εταιρίας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.»).



Η θητεία των μελών της Επιτροπής Ελέγχου είναι ίση με τη θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, δηλ. λήγει την 14.7.2026, παρατεινόμενη, εφόσον είναι απαραίτητο, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρίας και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρ. 18 παρ. 2 του Καταστατικού της Εταιρίας και στο άρθρ. 85 παρ. 1 ν. 4548/2018.

Παρέχεται στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου κ. Αλέξανδρο Γκατσώνη το δικαίωμα να εκδίδει και να επικυρώνει αντίγραφα και αποσπάσματα των πρακτικών της Επιτροπής Ελέγχου.

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση λύεται η συνεδρίαση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑλέξανδροΣ ΓκατσώνηΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ

ΜιχάληΣ ΚαρήΣ ΑγαμέμνΩΝ ΡουμελιώτηΣ



Aκριβές αντίγραφο από το βιβλίο πρακτικών της Επιτροπής Ελέγχου

Άλιμος αυθημερόν

Για την Επιτροπή Ελέγχου

Αλέξανδρος Γκατσώνης

Πρόεδρος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v