Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CPI A.E.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ (ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ)

Δελτίο Τύπου

 

CPI Α.Ε. – Επενδυτική Συνάντηση

“Οι Μέτοχοι πρεσβευτές

των δράσεών της”

 

Φεβρουάριος 2022: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο web event που πραγματοποίησε η CPI A.E. για τους μετόχους της, εγκαινιάζοντας μια πιο δραστήρια επικοινωνία μαζί τους.

 

Κατά την διάρκεια του event αρχικά παρουσιάστηκαν η ιστορία της εταιρείας, το όραμα και οι αξίες της, η Διοικητική Ομάδα και τα προϊόντα και οι λύσεις που παρέχει η CPI στην αγορά.  Στη συνέχεια, αναλύθηκαν οι βασικοί οικονομικοί δείκτες που αποτυπώνουν την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών, καθώς φυσικά και το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια.

 

Με το event ξεκίνησε ένας νέος θεσμός μέσω του οποίου η επικοινωνία θα είναι πιο συχνή και άμεση καθώς η CPI A.E. θεωρεί τους μετόχους αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής της δράσης και επιθυμεί να γίνουν πρεσβευτές των δράσεων της.  

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκίνησε η υλοποίηση του πλάνου εξωστρέφειας προς το επενδυτικό κοινό. Το πρώτο βήμα φυσικά ήταν να επικοινωνήσουμε με τους μετόχους μας που μας έχουν στηρίξει αυτά τα χρόνια και έγινε μια καλή αρχή για μια πιο συνεπή επικοινωνία για την πορεία της εταιρείας και τα μελλοντικά μας σχέδια», δήλωσε ο κ. Αρης Παπαθάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της CPI.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά με τη CPI A.E.

Η CPI παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής πάνω από 30 χρόνια, κατέχοντας ηγετική θέση ως διανομέας προϊόντων - λύσεων - υπηρεσιών τεχνολογίας προστιθέμενης αξίας.  H CPI  διαθέτει προϊόντα εκτύπωσης, σάρωσης, POS, εξοπλισμού προβολής και θέασης, IP Surveillance, Data Storage και Auto-ID, ενώ παράλληλα υλοποιεί λύσεις MPS, ψηφιοποίησης και διαχείρισης εγγράφων. Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000 και απασχολεί 130 άτομα. Περισσότερα μπορείτε να δείτε: www.cpi.gr.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v