Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ: ΝΕΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ...

Η εταιρεία «ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Α.Ε.» γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό και τις εποπτικές αρχές, ότι σύμφωνα με την από 29.03.2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, έπειτα από πρόταση της επιτροπής ελέγχου, νέος Εσωτερικός Ελεγκτής και Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου ορίστηκε ο κ. Ευάγγελος Κατσάμπαλος, σε αντικατάσταση του κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου που θα ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι και την Τετάρτη 30η Μαρτίου 2022.

Ο κ. Κατσάμπαλος, πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 15 του ν.4706/2020, ήτοι είναι στέλεχος πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχει προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία, δεν τυγχάνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της παραπάνω θέσης.

Ο κ. Κατσάμπαλος είναι κάτοχος πτυχίου του τομέα Οικονομικής των Επιχειρήσεων του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (στο εξής ΑΠΘ) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Διατμηματικού Προγράμματος σπουδών των τμημάτων Πληροφορικής και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφοριακά Συστήματα» με τίτλο διπλωματικής: Εσωτερικός Έλεγχος και Εταιρική Διακυβέρνηση εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Εταιρειών. Επίσης είναι διπλωματούχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών – Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.ΕΛ) με τίτλο «Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική».

Ο κ. Κατσάμπαλος είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών και διαθέτει ευρεία εμπειρία έχοντας απασχοληθεί στη δωδεκαετή καριέρα του, κατά σειρά, ως βοηθός λογιστή, βοηθός εσωτερικού ελεγκτή και Ελεγκτής σε εταιρείες Ορκωτών Ελεγκτών – Λογιστών. Περαιτέρω, διαθέτει ακέραια προσωπικότητα, εντιμότητα, πρακτική σκέψη και πνεύμα επικοινωνίας και συνεργασίας.

Ο κ. Κατσάμπαλος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου από την Πέμπτη 31.03.2022.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v