Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MEVACO Α.Β.Ε.Ε.: Κατάρτιση νέας σύμβασης για παραγωγή μεταλλικών βάσεων Φ/Β...

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «MEVACO A.E.» (εφεξής «Εταιρεία»), γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4.1.3.1 του Κανονισμού του Χ.Α. και του άρθρου 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, ότι ανέλαβε κατόπιν συμβατικής ανάθεσης από εταιρεία, μέλος διεθνούς κατασκευαστικού Ομίλου με σημαντικές δραστηριότητες σε ολόκληρο τον κόσμο, την κατασκευή - παραγωγή μεταλλικών βάσεων φωτοβολταϊκών πάρκων, ανά την ελληνική επικράτεια, συνολικής αξίας 5,3 εκ. Ευρώ περίπου.

Σύμφωνα με το τεθέν χρονοδιάγραμμα, η παραγωγή και η παράδοση των ως άνω μεταλλικών βάσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρήσεως.

 

Η σύναψη της ως άνω νέας σύμβασης, επιβεβαιώνει την πολυσχιδή παραγωγική ικανότητα και την ευελιξία του επιχειρηματικού μοντέλου της Εταιρείας, την αποδεδειγμένη μακρά εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει, και αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αξιοπιστία αυτής στην επιτυχή εκτέλεση σημαντικών έργων στον τομέα των Φ/Β πάρκων, τα οποία διακρίνονται για τις αυστηρές προδιαγραφές, τις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις και τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

 

Ασπρόπυργος, 1 Απριλίου 2022

Για την «MEVACO A.E.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v