Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INFORM Π. ΛΥΚΟΣ: Aναλαμβάνει την παραγωγή των ψηφοδελτίων για την Κένυα...

 

Κορωπί,  19/4/2022

Η INFORM αναλαμβάνει την παραγωγή των ψηφοδελτίων για την Κένυα

Η INFORM, μέλος του Ομίλου της AUSTRIACARD HOLDINGS, προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης που αφορά στην προμήθεια των ψηφοδελτίων για τις εκλογές στην Κένυα.

Πρόκειται για μία σύμβαση πλαίσιο τριετούς διάρκειας, προυπολογισμού 28 εκατομμυρίων ευρώ και εκτιμώμενης ποσότητας μεγαλύτερης των 120 εκατομμυρίων παραγόμενων ψηφοδελτίων.

Η συμμετοχή σε αυτόν τον δημόσιο διαγωνισμό εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου να επεκτείνει τις δραστηριότητες του και σε νέες αγορές, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τις παραγωγικές του υποδομές στον τομέα εκτυπώσεων εντύπων ασφαλείας.

Το έργο αφορά την παραγωγή των ψηφοδελτιών τα οποία θα πληρούν όλα τα σύγχρονα standard ασφαλείας, την ειδική συσκευασία τους,  την αποστολή τους, καθώς επίσης και την παρακολούθηση της ασφαλούς παράδοσης τους ανά εκλογική περιφέρεια.

Η παραγωγή των ανωτέρω ψηφοδελτίων εντάσσεται στην κατηγορία των εντύπων ασφαλείας στα οποία η INFORM κατέχει υψηλή εξειδίκευση και αποδεδειγμένη μακρόχρονη εμπειρία, με αποτέλεσμα την ανάληψη του εν λόγω έργου από τον Όμιλο μέσω τεχνικής αξιολόγησης που διεξήχθη, ανταγωνιζόμενος εταιρείες με διεθνή παρουσία και αντίστοιχη τεχνογνωσία. 

Σχετικά με την INFORM

H INFORM (LYK.ATH) ιδρύθηκε το 1897, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 και παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες ασφαλούς διαχείρισης εγγράφων και πληροφοριών, καινοτομώντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων και οργανισμών με την παροχή λύσεων υψηλής εξειδίκευσης. Απασχολεί 510 εργαζομένους με τέσσερις μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα, Ρουμανία και Αλβανία, ενώ κατέχει ηγετική θέση στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.

Είναι μέλος της AUSTRIACARD  HOLDINGS, Αυστριακού ομίλου υψηλής τεχνολογίας πληροφορικής σε θέματα Hardware Embedded Security, που απασχολεί 1.400 άτομα και έχει διεθνή παρουσία με τρία Divisions, AUSTRIACARD, INFORM και NAUTILUS, στους τομείς της Ψηφιακής Ασφάλειας (Digital Security), της Διαχείρισης Πληροφοριών (Information Management), καθώς και του IoT αντιστοίχως. O Όμιλος AUSTRIACARD  HOLDINGS έχει ένα πολύ ισχυρό πανευρωπαϊκό επιχειρησιακό αποτύπωμα, από το Ηνωμένο Βασίλειο έως την Ελλάδα και την Τουρκία, με οκτώ παραγωγικές εγκαταστάσεις και επτά κέντρα προσωποποίησης στην Ευρώπη, καθώς και δύο επιπλέον κέντρα προσωποποίησης στην Νότια Αμερική και στις Η.Π.Α., που του επιτρέπουν να εξυπηρετεί τους πελάτες του, όπου και να βρίσκονται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το 2021, σε pro-forma επίπεδο, ο Όμιλος πραγματοποίησε ενοποιημένο κύκλο εργασιών της τάξης των 200 εκατ. ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.informlykos.com

Η INFORM αναλαμβάνει την παραγωγή των ψηφοδελτίων για την Κένυα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v