Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

PROFILE A.E.B.E.: Η Profile Software συμμετέχει στο Digital Economy Forum 2022 ως Χρυσός Χορηγός...

Η Profile Software συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Digital Economy Forum 2022: Digital Greece in the Spotlight, στηρίζοντας με τη χορηγία της - ως Gold Sponsor - το ετήσιο συνέδριο του ΣΕΠΕ για την ψηφιακή οικονομία.

 

Αθήνα, 7 Δεκεμβρίου 2022: Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Digital Economy Forum 2022: Digital Greece in the Spotlight, που θα διεξαχθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

 

Ο κ. Ευάγγελος Αγγελίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Profile Software, θα συμμετέχει στη θεματική ενότητα «Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης – Οι Προκλήσεις και οι Ευκαιρίες της Επόμενης Μέρας» και αναμένεται να παρουσιάσει τις επενδύσεις που πραγματοποιεί η εταιρεία σε Έρευνα & Ανάπτυξη (R&D) και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην επιτυχημένη υλοποίηση μεγάλης κλίμακας έργων. Επιπλέον, θα ακολουθήσει η ανάλυση των ευκαιριών που αναδύονται στον κλάδο της ψηφιακής τεχνολογίας και η ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών που απευθύνονται στους φορείς και οργανισμούς του Δημόσιου τομέα καθώς και σε οργανισμούς διεθνούς εμβέλειας.    

 

Το συνέδριο επιχειρεί να αναδείξει την αξιοποίηση της πραγματικής δυναμικής της βιομηχανίας ψηφιακής τεχνολογίας και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει για την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας και την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, αξιωματούχοι των Ευρωπαϊκών Θεσμών, εκπρόσωποι κλαδικών φορέων και οργανισμών, ειδικοί της παγκόσμιας αγοράς Πληροφορικής και Επικοινωνιών, εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρήσεων του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς και άλλων κλάδων της οικονομίας.

 

Ο κ. Ευάγγελος Αγγελίδης,  Διευθύνων Σύμβουλος της Profile Software, αναφέρει ό,τι «η ψηφιακή οικονομία βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων και οι επιχειρήσεις οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Η Profile Software, μέσω της σημαντικής τεχνογνωσίας που διαθέτει και με κύριο γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων και πρωτοποριακών λύσεων λογισμικού, επιχειρεί να συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία του ψηφιακού οικοσυστήματος της χώρας».

 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά στις 19 Δεκεμβρίου, τόσο με φυσική παρουσία, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, όσο και διαδικτυακά μέσα από ψηφιακή πλατφόρμα HD live streaming.   

 

Για να παρακολουθήσετε μέσω live streaming τις εργασίες του Digital Economy Forum 2022: Digital Greece in the Spotlight, επισκεφθείτε, την ημέρα του συνεδρίου, τον σύνδεσμο https://deforum.sepe.gr/.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v