Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ NEOY ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ...

Η εταιρεία με την επωνυμία  «ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Ανώνυμος Εταιρεία Κτηματικών, Οικοδομικών, Τουριστικών και Συναφών Επιχειρήσεων Α.Ε.», ενημερώνει το επενδυτικό κοινό  σύμφωνα με τις παραγράφους 4.1.3.1 και 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει, σε συνδυασμό με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, ότι κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας και του Διοικητικού της Συμβουλίου κατά τη συνεδρίασή του της 28.02.2023, προέβη στον ορισμό του κ. Γκριζιώτη Ευσταθίου ως  υπευθύνου εσωτερικού ελεγκτή της Εταιρείας σε αντικατάσταση της κας Χριστίνας Εξάρχου.

Ο κ. Ευστάθιος Γκριζιώτης πληροί όλα τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις του νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου και ιδίως του άρθρου 15 Ν. 4706/2020 και συγκεκριμένα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, προσωπικά και λειτουργικά ανεξάρτητος, δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας  ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει δεσμούς με οποιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία ή σε Εταιρεία του ομίλου και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ανωτέρω θέσης.

Ο κ. Ευστάθιος Γκριζιώτης αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως  Υπεύθυνος Εσωτερικός Ελεγκτής της Εταιρείας την 1 Μαρτίου 2023.

 

                                                                                                                    Αθήνα, 01/03/2023 

Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα κ. Γκριζιώτης Ευστάθιος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v