Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Προσλήψεις στην εταιρία αερομεταφορών

Η Marfin Investment Group (MIG) ανακοινώνει την πρόσληψη των κ.κ. Αντώνη N. Σιμιγδαλά και κ. Σταύρου Δαλιάκα στο επιτελείο που ανέλαβε την επεξεργασία των σχεδίων της εταιρείας στον τομέα των αερομεταφορών.

Ο κ. Σιμιγδαλάς αναμένεται να αναλάβει την ανώτερη εκτελεστική θέση στην εταιρεία αερομεταφορών του Ομίλου. Είναι από τους ιδρυτές της Aegean Aviation και της Aegean Airlines και την περίοδο 1988 έως το 2009 κατείχε ανώτερες διοικητικές θέσεις μεταξύ των οποίων του Γενικού Διευθυντή καθώς και του εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από το 2004 είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος της Ένωσης Αεροπορικών Εταιρειών Ευρωπαϊκών Περιφερειών.

Ο κ. Σιμιγδαλάς σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Cranfield από το οποίο έχει Master με ειδίκευση στην Διοίκηση Αεροπορικών Μεταφορών. Είναι μέλος της Royal Aeronautical Society, του Chartered Institute of Transport στη Μεγάλη Βρετανία, του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, πρώην αντιπρόεδρος του Flight Safety Foundation (Τμήμα ΝΑ Ευρώπης), εξουσιοδοτημένος διερευνητής αεροπορικών ατυχημάτων και χειριστής αεροσκαφών από το 1978.

Ο κ. Σταύρος Δαλιάκας αναμένεται να αναλάβει Εμπορικός Διευθυντής στην εταιρεία αερομεταφορών του Ομίλου. Έχει διατελέσει στέλεχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας από την οποία αποχώρησε το 1998 ως Γενικός Διευθυντής πωλήσεων και υπήρξε από τα πρώτα και βασικά στελέχη της Aegean Airlines της οποίας ήταν ο Εμπορικός Διευθυντής μέχρι πρόσφατα. Είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ με μεγάλη εμπειρία στον αεροπορικό τομέα και γνώστης των ελληνικών τουριστικών θεμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v