Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνική Ολυμπιακή: Εκτακτη ΓΣ στις 27 Σεπτεμβρίου

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε. που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του στις 27/08/2018 και σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, καλούνται οι κάτοχοι κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 27 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00πμ στον Άλιμο, Σολωμού 20, στα γραφεία της εταιρείας για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης :

1. Ειδική έγκριση, κατ’ άρθρο 23α παρ.2 Κ.Ν 2190/1920, για τη σύναψη συμβάσεων πωλήσεως ακινήτων μεταξύ της θυγατρικής εταιρείας ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. και προσώπων υπαγομένων στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 23α παρ.2 Κ.Ν 2190/1920.

2. Διάφορες ανακοινώσεις

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, οι Μέτοχοι καλούνται:

- Σε Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 8/10/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 στον Άλιμο, Σολωμού 20, στα γραφεία της εταιρείας, στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου οι Μέτοχοι οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο αρχείο μετόχων της εταιρείας κατά την έναρξη της τέταρτης μέρας πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης (ημερομηνία καταγραφής)

Στην περίπτωση Α΄ Επαναληπτικής Γενικής Συνελεύσεως, η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με την μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την τρίτη ημέρα πριν από την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

- Σε Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 19/10/2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 στον Άλιμο, Σολωμού 20, στα γραφεία της εταιρείας, στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου οι Μέτοχοι οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο αρχείο μετόχων της εταιρείας κατά την έναρξη της τέταρτης μέρας πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης (ημερομηνία καταγραφής).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v