Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MEDICON: Γνωστοποίηση αλλαγής σύνθεσης διοικητικού συμβουλίου

Ανακοίνωση Εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου - Συγκρότηση σε Σώμα (Ορθή Επανάληψη)

Η Διοίκηση της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ¨ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ MEDICON HELLAS A.E ¨ (αρ. ΓΕΜΗ 414401000 πρώην Αρ. Μ.Α.Ε. 16439/06/Β/88/24 Α.Φ.Μ. 094240321 – Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις της απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, του Ν. 3016/2002, όπως ισχύει, καθώς και του Κανονισμού του Χ.Α., ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, που συνήλθε την 1η.7.2020, εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με πενταετή θητεία, και όρισε (μεταξύ αυτών) τα Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη του, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3016/2002, όπως ισχύει. Κατόπιν τούτων το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα κατά την συνεδρίασή του της 1ης Ιουλίου 2020 ως ακολούθως:

1. Σπυρίδων Δημοτσάντος του Στυλιανού, συνταξιούχος χημικός, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου , Διευθύνων Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος αυτού.

2. Γεώργιος Δημοτσάντος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, βιοχημικός, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος αυτού.

3. Ιορδάνης - Ανδρέας Μπαλτζόγλου του Ευαγγέλου και της Αικατερίνης-Ελένης, ιδιωτικός υπάλληλος, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Χρύσανθος Μητρόπουλος του Γεωργίου, συνταξιούχος βιολόγος, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

5. Ευστράτιος Τσερκέζος του Δικαίου και της Σταματίας, ιδιωτικός υπάλληλος, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Σπυριδούλα Κτίστη του Λαζάρου, εκδότρια, οικονομολόγος, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

7. Δημήτριος Καπετανάκης του Ιωάννη, οικονομολόγος, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σημειώνεται ότι στα πρόσωπα των Ανεξάρτητων Μη Εκτελεστικών Μελών συντρέχουν άπαντα τα κριτήρια και εχέγγυα ανεξαρτησίας, που προβλέπουν οι διατάξεις του άρθρ. 4 του Ν. 3016/2002, του Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης της Εταιρίας και του Ελληνικού Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης

Γέρακας, 1 Ιουλίου 2020

Ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας

Γεώργιος Δημοτσάντος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v