Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΙΤΑΝ: Μετοχική μεταβολή για την Ελένη Παπαλεξοπούλου

Σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 2(β) του Ν. 3461/2006 η κ. Ελένη Παπαλεξοπούλου δηλώνει ότι στις 22.01.2019 απέκτησε 764.278 δικαιώματα ψήφου της Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ (η «ΤΙΤΑΝ») που αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 0,99% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΤΙΤΑΝ, λόγω άρσης υφιστάμενης επικαρπίας επί ισάριθμων κοινών μετοχών ΤΙΤΑΝ από τους επικαρπωτές αυτών κ. Θεόδωρο Παπαλεξόπουλο και Μαρία-Ελένη Όλγα Παπαλεξοπούλου, έναντι συνολικού ανταλλάγματος 1.559.127,12 Ευρώ.

Η απόκτηση αυτή διενεργήθηκε προκειμένου η κ. Ελένη Παπαλεξοπούλου να μπορέσει να προσφέρει νομίμως και εγκύρως το σύνολο των μετοχών της ΤΙΤΑΝ που της ανήκουν, σύμφωνα με τους όρους της προαιρετικής δημόσιας πρότασης της εταιρείας Titan Cement International S.A. για την απόκτηση των κοινών και προνομιούχων μετοχών της ΤΙΤΑΝ (η «Δημόσια Πρόταση»).

Κατόπιν αυτής της άρσης και των δικαιοπραξιών στις οποίες προέβησαν κατά την ανωτέρω ημερομηνία οι κ. Λεωνίδας Κανελλόπουλος, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος και Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου, που αποτελούν «πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα» τόσο μεταξύ τους όσο με τους κ. Ανδρέα Κανελλόπουλο, Λεωνίδα Κανελλόπουλο, Νέλλο - Παναγιώτη Κανελλόπουλο, Παύλο Κανελλόπουλο, Τάκη-Παναγιώτη Κανελλόπουλο, Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου και Titan Cement International S.A. για τους σκοπούς της Δημόσιας Πρότασης, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της ΤΙΤΑΝ που κατέχονται από την κ. Ελένη Παπαλεξοπούλου και άπαντα τα ανωτέρω πρόσωπα συνεπεία του εν λόγω συντονισμού τους διαμορφώθηκε σε περίπου 24,72% από περίπου 18,60% που ήταν στις 18.10.2018.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v