Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οριακές μεταβολές στις ευρωαγορές

Κέρδη 2,3% για την μετοχή της Deutsche Bank, με τους επενδυτές να αναμένουν νεότερα για τον διακανονισμό με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στις σημερινές κινήσεις της μετοχής της Deutsche Bank, καθώς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης για το πρόστιμο, παραμένει στραμμένη η προσοχή των ευρωπαϊκών αγορών.

Οι επενδυτές ανησυχούν για την ικανότητα της τράπεζας να «αντέξει» το κόστος του διακανονισμού, αν και η Moody's εξέφρασε χθες την εκτίμηση πως η Deutsche Bank αντέχει ακόμα και μεγάλο πρόστιμο, ενώ και ο CEO της JPMorgan, Jamie Dimon, δήλωσε πως η γερμανική τράπεζα έχει αρκετά κεφάλαια και αρκετή ρευστότητα για να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Σημειώνεται πως το χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης παρέμεινε χθες κλειστό λόγω αργίας, και έτσι οι εξελίξεις του Σαββατοκύριακου, σήμερα θα φανεί πώς επηρεάζουν τη μετοχή της μεγαλύτερης τράπεζας της Γερμανίας. Αυτήν την ώρα η μετοχή της Deutsche Bank ενισχύεται κατά 2,3%.

Αμετάβλητος στις 343 μονάδες ο δείκτης Stoxx 600, υψηλότερα κατά 0,3% κινείται ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου στις 7.006 μονάδες, κατά 0,4% ο δείκτης CAC του Παρισιού στις 4.469 μονάδες και κατά 0,1% ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης στις 10.525 μονάδες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v