Επιφυλακτικές κινήσεις στις ευρωαγορές

Οι επενδυτές τηρούν επιφυλακτική στάση εν όψει της συνάντησης Γιούνκερ-Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Στο επίκεντρο και τα εταιρικά αποτελέσματα.

Ήπιες μεταβολές στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με την συνάντηση Γιούνκερ-Τραμπ να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Οι επενδυτές τηρούν επιφυλακτική στάση εν όψει της συνάντησης των δυο ανδρών στον Λευκό Οίκο, όπου αναμένεται να συζητηθεί σειρά θεμάτων, περιλαμβανομένης της εδραίωσης μιας ισχυρότερης οικονομικής συνεργασίας και της βελτίωσης των διατλαντικών εμπορικών σχέσεων.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η ανακοίνωση εταιρικών αποτελεσμάτων, με τις Dassault Systemes, Deutsche Boerse, Iberdrola, Banco Santander, ITV, Vodafone, να είναι ορισμένες από τις εταιρείες που ανακοινώνουν σήμερα τα μεγέθη τους. Νωρίτερα, η Deutsche Bank ανακοίνωσε πως τα καθαρά της κέρδη διαμορφώθηκαν το β’ τρίμηνο στα 401 εκατ. ευρώ, 14% χαμηλότερα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.

Ο δείκτης Stoxx 600 σταθεροποιείται στις 388 μονάδες, χαμηλότερα κατά 0,1% κινείται ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου στις 7.698 μονάδες, υψηλότερα κατά 0,3% ο δείκτης CAC του Παρισιού στις 5.447 μονάδες, ενώ οριακή μεταβολή καταγράφει ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης στις 12.697 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v