Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε πορεία για τρίτη εβδομάδα κερδών το δολάριο

Το ευρώ διατηρείται στο $1,177, η στερλίνα ενισχύεται 0,1% και αλλάζει χέρια στο 1,384 δολάριο, ενώ το δολάριο έναντι του γεν υποχωρεί 0,1% και φτάνει στα 110,47 γεν ανά δολάριο.

Σε πορεία για τρίτη εβδομάδα κερδών το δολάριο

Σταθεροποιητικά κινείται το δολάριο την Παρασκευή, εν αναμονή των στοιχείων από τις Ηνωμένες Πολιτείες που αναμένονται να δείξουν αύξηση των θέσεων εργασίας και χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας για τον Μάρτιο, καθώς η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου διατηρεί σταθερή ανάκαμψη από την πανδημία.

Το κλίμα για το δολάριο έχει βελτιωθεί τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ οι αποδόσεις των Treasuries έχουν αυξηθεί, καθώς η κυβέρνηση Μπάιντεν παρουσίασε τα σχέδια της για τόνωση ύψους 2 τρισ. δολαρίων ενώ η κυκλοφορία των εμβολίων κατά της Covid-19 φέρνει αισιοδοξία για την οικονομία.

Αν και το trading αναμένεται υποτονικό την Παρασκευή, καθώς σήμερα είναι Μεγάλη Παρασκευή για τους Καθολικούς και πολλές αγορές είναι κλειστές, οι αναλυτές αναμένουν ότι θα συνεχιστεί η άνοδος του δολαρίου, καθώς όλο και περισσότεροι επενδυτές στοιχηματίζουν στην οικονομική ανάκαμψη.

Το ευρώ διατηρείται στο $1,177, η στερλίνα ενισχύεται 0,1% και αλλάζει χέρια στο 1,384 δολάριο, ενώ το δολάριο έναντι του γεν υποχωρεί 0,1% και φτάνει στα 110,47 γεν ανά δολάριο. Ο δείκτης δολαρίου έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων κινείται 0,3% χαμηλότερα, στα 92,90.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v