Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο $1,22 ενισχύεται το ευρώ, ξεπέρασε τα πρακτικά της Fed

Νωρίτερα το δολάριο κατέγραφε κέρδη, καθώς τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, αποκάλυψαν ότι υπάρχει περισσότερη συζήτηση για μείωση του ρυθμού αγορών στοιχείων ενεργητικού.

Στο $1,22 ενισχύεται το ευρώ, ξεπέρασε τα πρακτικά της Fed

Στο $1,22 τελεί υπό διαπραγμάτευση το ευρώ, που ανακάμπτει από τις προηγούμενες απώλειες οι οποίες προκλήθηκαν από τα πρακτικά της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (Fed).

Νωρίτερα, το δολάριο κατέγραφε κέρδη και απομακρυνόταν από το χαμηλό τριών μηνών έναντι των ευρωπαϊκών νομισμάτων, καθώς τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης της Fed, αποκάλυψαν ότι υπάρχει περισσότερη συζήτηση για μείωση του ρυθμού αγορών στοιχείων ενεργητικού από ό,τι περίμεναν οι επενδυτές. Στα πρακτικά, αρκετοί υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής ανέφεραν ότι η συζήτηση για τη μείωση θα ήταν κατάλληλη σε κάποιο σημείο, αν η ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας συνεχίζει να κερδίζει δυναμική.

Καθώς η μέρα προχωρά ωστόσο, η εικόνα αλλάζει αντανακλώντας το καλό κλίμα που επικρατεί στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ενώ οι αγορές βρίσκονται επίσης εν αναμονή της δημοσίευσης των νέων αιτήσεων για επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ.

Οι κινήσεις στην αγορά συναλλάγματος σύμφωνα με το Bloomberg:

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v