Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φρένο στην ανάκαμψη του ευρώ λόγω πληθωρισμού ΗΠΑ

Το δολάριο ενισχύεται 0,1% και αλλάζει χέρια στο €0,87, η στερλίνα με ίδια κίνηση βρίσκεται στο 1,35 δολάριο, το δολάριο επίσης κινείται ανοδικά κατά 0,1% έναντι του γεν, στα 115,26 γεν ανά δολάριο.

Φρένο στην ανάκαμψη του ευρώ λόγω πληθωρισμού ΗΠΑ

Παύση κάνει την Τρίτη η ανάκαμψη του ευρώ, λίγο πριν από τα ισχυρά επίπεδα αντίστασης, καθώς οι traders αναμένουν τα στοιχεία για τον πληθωρισμό των ΗΠΑ που θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στην εβδομάδα, και παραμένουν επιφυλακτικοί καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει κέρδη στο δολάριο.

Το ευρώ σημείωσε άλμα 2,7 % την περασμένη εβδομάδα μετά από μια επιθετική αλλαγή του τόνου στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Διατήρησε τα κέρδη, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει την αντίσταση γύρω στο 1,1483 δολάριο, παρόλο που οι αποδόσεις των ευρωπαϊκών ομολόγων έχουν εκτιναχθεί.

Τα εντυπωσιακά ισχυρά στοιχεία για την εργασία στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα έδωσαν επιπλέον έμφαση στον πληθωρισμό - που προβλέπεται σε υψηλό τεσσάρων δεκαετιών  και στο 7,3% - ενόψει της συνεδρίασης της Federal Reserve του Μαρτίου.

Το δολάριο ενισχύεται 0,1% και αλλάζει χέρια στο €0,87, η στερλίνα με ίδια κίνηση βρίσκεται στο 1,35 δολάριο, το δολάριο επίσης κινείται ανοδικά κατά 0,1% έναντι του γεν, στα 115,26 γεν ανά δολάριο, ενώ ο δείκτης δολαρίου, σε σύγκριση με έξι σημαντικά νομίσματα, βρίσκεται στα 95,54. Το ευρώ αλλάζει χέρια στο 1,142 δολάριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v