Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη 2% για το αργό, ελπίδες από τη συνεδρίαση του ΟΠΕΚ+

Το αμερικανικό αργό κερδίζει 2% και φτάνει στα 60,31 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ με άνοδο 1,7% διαμορφώνεται στα $63,79. Οριακά χαμηλότερα ο χρυσός, στα 1.714,70 δολάρια/ουγγιά.

Κέρδη 2% για το αργό, ελπίδες από τη συνεδρίαση του ΟΠΕΚ+

Ανοδικά οι τιμές του πετρελαίου την Πέμπτη, αντισταθμίζοντας κάποιες από τις χθεσινές απώλειες, καθώς υπάρχουν ελπίδες ότι ο ΟΠΕΚ και οι σύμμαχοί του θα αποφασίσουν σήμερα να διατηρήσουν την παραγωγή αμετάβλητη, ενόψει και των νέων περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού που εφαρμόζονται σε περιοχές.

Οι υπουργοί του Οργανισμού Χωρών Εξαγωγής Πετρελαίου (ΟΠΕΚ) και οι σύμμαχοί τους, ομάδα που είναι γνωστή ως ΟΠΕΚ+, συνεδριάζουν σήμερα Πέμπτη για να εξετάσουν τις επιλογές τους όσον αφορά την παραγωγή και τη σταδιακή αύξησή της.

«Το πιο πιθανό αποτέλεσμα της συνάντησης είναι να μην υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην παραγωγή», δήλωσε ο Ομιλος Eurasia.

Το αμερικανικό αργό κερδίζει 2% και φτάνει στα 60,31 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ με άνοδο 1,7% διαμορφώνεται στα $63,79. Οριακά χαμηλότερα ο χρυσός, στα 1.714,70 δολάρια/ουγγιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v