Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λευκωσία: Η καλύτερη απάντηση είναι το γεωτρύπανο στο τεμάχιο 10

Πρόκειται για πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας που ενεργεί εκ μέρους όλων των πολιτών της, ενός συντεταγμένου κράτους, μέλους του ΟΗΕ, που ασκεί τα κυριαρχικά του δικαιώματα, σημείωσε ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Λευκωσία: Η καλύτερη απάντηση είναι το γεωτρύπανο στο τεμάχιο 10

«Το μόνο σχόλιο που πρέπει να γίνει είναι ότι το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεχίζεται κανονικά, με βάση όσα επιτάσσει η διεθνής νομιμότητα.

Ως γνωστό πρόκειται για πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας -που ενεργεί εκ μέρους όλων των πολιτών της, ενός συντεταγμένου κράτους, μέλους του ΟΗΕ, που ασκεί τα κυριαρχικά του δικαιώματα, τα οποία αναγνωρίζονται από ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα και στη βάση της Συνθήκης για το Δίκαιο της Θαλάσσης του ΟΗΕ», σημείωσε μιλώντας στο protothema.gr ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

«Η καλύτερη απάντηση στις τουρκικές και τουρκοκυπριακές απειλές είναι η παρουσία του γεωτρύπανου της ExxonMobil στο τεμάχιο 10 της Κυπριακής ΑΟΖ», ανέφερε νωρίτερα στο protothema.gr κυβερνητική πηγή στη Λευκωσία, που κλήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών.

Σημείωσε, ακόμη, ότι οι τουρκικές προκλήσεις αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία και σε συνεργασία με τους εταίρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v