Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαμαράς: Να παραιτηθεί ο ΓΑΠ

Την ανάγκη ενός μηνύματος σταθερότητας και ομαλότητας εντός και εκτός Ελλάδας επεσήμανε ο επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες πριν τη συνάντηση με τον Κ. Παπούλια.

Σαμαράς: Να παραιτηθεί ο ΓΑΠ
Την παραίτηση του Γ. Παπανδρέου ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, ζήτησε ο Α. Σαμαράς, εξερχόμενος από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η οποία διήρκεσε μόλις 15 λεπτά.

"Το ότι ο κ. Παπανδρέου δεν αποφασίζει τι θα κάνει, εμποδίζει την οποιαδήποτε λύση και βέβαια όσο ο κ. Παπανδρέου δεν παραιτείται, μπλοκάρει καιτα προβλεπόμενα από το σύνταγμα.

Εφόσον παραιτηθεί, όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους", δήλωσε ο κ. Σαμαράς.  



Να σταλεί μήνυμα σταθερότητας

Νωρίτερα, προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο, ο επικεφαλής της ΝΔ σημείωνε την ανάγκη ενός μηνύματος σταθερότητας και ομαλότητας εντός και εκτός Ελλάδας.

"Αντιλαμβάνομαι την αγωνία των Ελλήνων πολιτών, ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Πρέπει να στείλουμε μήνυμα σταθερότητας και ομαλότητας προς τα μέσα και προς τα έξω", σημείωσε ο κ. Σαμαράς.

Από την πλευρά του, ο κ. Κάρολος Παπούλιας υπογράμμισε ότι θα πρέπει "να τελειώσει αυτή η εκκρεμότητα που βασανίζει τον ελληνικό λαό".  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v