Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έως 145 δισ. ευρώ το δεύτερο πακέτο για Ελλάδα

Οι διεθνείς δανειστές της Ελλάδας θεωρούν πως η χώρα θα χρειαστεί 145 δισ. στο πλαίσιο του δεύτερου πακέτου διάσωσής της, έναντι του σχεδιαζόμενου πακέτου των 130 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το Der Spiegel.

Έως 145 δισ. ευρώ το δεύτερο πακέτο για Ελλάδα
Οι διεθνείς δανειστές της Ελλάδας θεωρούν πως η χώρα θα χρειαστεί 145 δισ. ευρώ στο πλαίσιο του δεύτερου πακέτου διάσωσής της, έναντι του σχεδιαζόμενου πακέτου των 130 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Όπως ανέφερε το περιοδικό, τα επιπλέον 15 δισ. ευρώ είναι απαραίτητα λόγω της επιδεινούμενης οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα.

Το Der Spiegel επικαλέστηκε εκπρόσωπο της τρόικα, σύμφωνα με τον οποίον «υποθέτουμε πως δεν θα είναι δυνατό να συγκεντρώσουμε τα χρήματα που απαιτούνται αποκλειστικά από τους ιδιώτες πιστωτές».

Σημειώνεται ότι οι διαπραγματεύσεις για το PSI συνεχίζονται σήμερα Σάββατο και ενδέχεται να υπάρξει αρχική συμφωνία για το θέμα το βράδυ της Κυριακής, όπως ανέφερε έλληνας αξιωματούχος, με στόχο να υποβληθεί η δημόσια προσφορά προς τους ομολογιούχους μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v