Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσιπρας: Όχι σε ΝΔ για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

Ζητήσαμε ψήφο διακυβέρνησης και εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης δυνάμεων της αριστεράς για την ακύρωση των μέτρων λιτότητας και την αντικατάσταση τους από μέτρα ανάπτυξης, δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας.

Τσιπρας: Όχι σε ΝΔ για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας
Όχι στην πρόταση Σαμαρά για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικού σκοπού ή εθνικής σωτηρίας είπε ο ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας στην πρότασή του για συγκρότηση κυβέρνησης από την Αριστερά.

Σε δήλωσή του, πριν από λίγο, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνησης σωτηρίας αφού οι υπογραφές για το Μνημόνιο και οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η Ν.Δ και ο κ. Σαμαράς αποτελούν «τραγωδία» και όχι σωτηρία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι οι προγραμματικές θέσεις Σαμαρά βρίσκονται στον ιδεολογικό αντίποδα αυτών του ΣΥΡΙΖΑ και ότι η Ν. Δ έχει υπογράψει το Μνημόνιο, αναλαμβάνοντας δεσμεύσεις.

«Ζητήσαμε ψήφο διακυβέρνησης και εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης δυνάμεων της αριστεράς για την ακύρωση των μέτρων λιτότητας και την αντικατάσταση τους από μέτρα ανάπτυξης», δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας «Αυτό το εννοούσαμε και το εννοούμε».

Τέλος έστειλε προειδοποίηση σε κέντρα εντός και εκτός Ελλάδος να σεβαστούν τη λαική ετυμηγορία και να μην διανοηθούν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας και τεχνιτών εκβιασμών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v