Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kauder:Η Grexit δεν θα είναι πρόβλημα για το ευρώ

Αμείωτο το μπαράζ δηλώσεων κατά της επαναδιαπράγματευσης του ελληνικού πακέτου. Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU δηλώνει μάλιστα πως η ελληνική έξοδος δεν θα είναι πρόβλημα για το ευρώ.

Kauder:Η Grexit δεν θα είναι πρόβλημα για το ευρώ
Αμείωτο συνεχίζεται το μπαράζ δηλώσεων από Γερμανούς αξιωματούχους κατά της επαναδιαπραγμάτευσης του ελληνικού προγράμματος.

Αυτή τη φορά, από τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της κυβερνητικής παράταξης της Angela Merkel, ο Volker Kauder, ο οποίος δήλωσε ότι ούτε οι όροι ούτε το περιεχόμενου του πακέτου τελεί υπό διαπραγμάτευση.

"Ποτέ δεν ήταν πιο σαφές ότι σε αυτή την κατάσταση (η επαναδιαπραγμάτευση) σημαίνει περισσότερο χρήμα και δεν μπορούμε να διαθέσουμε περισσότερα χρήματα" δήλωσε και συμπλήρωσε: "Η θέση μου είναι πως δεν μπορούμε να επαναδιαπραγματευθούμε ούτε τα χρονικά περιθώρια ούτε το περιεχόμενο (του πακέτου). Η Ελλάδα θα πρέπει να ανταποκριθεί πρώτα στις δεσμεύσεις της".

Ερωτηθείς μάλιστα για το εάν το ευρώ θα επιβιώσει σε περίπτωση ελληνικής εξόδου, ο κ. Kauder απάντησε: "Δεν θα ήταν πρόβλημα για το ευρώ"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v