Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Τσίπρας

Επίσπευση των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα, βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος να ζητά εκλογές, θέτοντας θέμα ηθικής και πολιτικής νομιμοποίησης της παρούσας συγκυβέρνησης. Στον Κ. Παπούλια το μεσημέρι ο Αλ. Τσίπρας.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Τσίπρας
Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, θα γίνει δεκτός στη μία μετά το μεσημέρι ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Εκλογές ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Επίσπευση των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα, βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα να ζητά εκλογές, θέτοντας θέμα ηθικής και πολιτικής νομιμοποίησης της παρούσας συγκυβέρνησης να διαπραγματευτεί το χρέος και μια σειρά από άλλα θέματα που θα καθορίσουν την πορεία της χώρας τις επόμενες δεκαετίες.

«Με τι ηθική και πολιτική νομιμοποίηση θα διαπραγματευθεί το εθνικό θέμα του χρέους, με αυτά τα ποσοστά, ο κ. Σαμαράς; Με τι ηθική και πολιτική νομιμοποίηση θα έρθει να επιβάλει νέα σκληρά μέτρα; Με τι ηθική και πολιτική νομιμοποίηση θα έρθει να επιβάλει το νέο μνημόνιο, που έχει συμφωνήσει, και κράτησε κρυφό το συρτάρι του, μέχρι να τελειώσουν οι ευρωεκλογές;», αναρωτήθηκε, υποστηρίζοντας ότι το αποτέλεσμα των χθεσινών αναμετρήσεων «διέλυσε κάθε πρόσχημα νομιμότητας της κυβέρνησης και της πολιτικής της» και πως αν είχαμε εθνικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε 130 έδρες και η ΝΔ 69.

«Ο σεβασμός στη Δημοκρατία επιβάλει την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, το συντομότερο δυνατό, ώστε να αποκατασταθεί η πολιτική ομαλότητα», είπε.

Πηγή: Real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v