Εργαλειοθήκη ΟΟΣΑ Νο 3 προωθεί η κυβέρνηση

Νέο πακέτο μεταρρυθμίσεων σε τέσσερις επιπλέον κλάδους και συγκεκριμένα σε εκπαίδευση, γεωργία, αλιεία και real estate υπόσχεται η Κυβέρνηση στο email που έστειλε στην τρόικα ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Εργαλειοθήκη ΟΟΣΑ Νο 3 προωθεί η κυβέρνηση

Λίγους μήνες μετά την ψήφιση του πρώτου πακέτου μέτρων, η υλοποίηση του οποίου έχει περάσει από σαράντα κύματα και ακόμη και σήμερα αλλαγές που έχουν ψηφιστεί όχι μόνο δεν εφαρμόζονται (βλέπε ζύγιση ψωμιού), αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να ακυρωθούν, η κυβέρνηση σε συνεργασία με τον ΟΟΣΑ έχει δρομολογήσει δύο ακόμη πακέτα μεταρρυθμίσεων.

Με βάση τα όσα αναφέρονται στο email που έστειλε η ελληνική πλευρά, το τρίτο πακέτο μεταρρυθμίσεων περιλαμβάνει τους τομείς της εκπαίδευσης, της γεωργίας, της αλιείας καιτου real estate.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει πριν από το τέλος του Απριλίου, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση του νέου πλαισίου μέχρι τον Ιούλιο του 2015. Περί τα τέλη Ιουνίου δεσμεύεται με το email Χαρδούβελη, η Κυβέρνηση ότι θα είναι έτοιμη να υιοθετήσει τη σχετική νομοθεσία για την εργαλειοθήκη Νο2 και δη τη δεύτερη φάση της που αφορά το χονδρικό εμπόριο, τις τηλεπικοινωνίες, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τομείς της μεταποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v