Στο Μαξίμου ο Γκίκας Χαρδούβελης

Συνάντηση Χαρδούβελη - Σαμαρά στο Μαξίμου για τις νέες διευκρινίσεις που ζητά η τρόικα. Δεν ξεκλείδωσε την ημερομηνία επιστροφής των δανειστών το πακέτο μέτρων που έστειλε η Αθήνα. Το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα και η πίεση για παράταση Μνημονίου. Προγραμματίζεται τηλεδιάσκεψη.

Στο Μαξίμου ο Γκίκας Χαρδούβελης

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο υπουργός οικονομικών, στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης για επιστροφή της τρόικας και ολοκλήρωση της τελευταίας αξιολόγησης του προγράμματος προσαρμογής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δανειστές δεν πείστηκαν από το email της κυβέρνησης και στην απάντηση που έστειλαν στην Αθήνα αργά χθες το βράδυ ζητούσαν περαιτέρω διευκρινήσεις επί των μέτρων που προτείνει η κυβέρνηση, αφήνοντας έτσι ανοικτό το εάν θα επιστρέψουν τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα. Πιέζουν έτσι για περαιτέρω δεσμεύσεις την ελληνική πλευρά.

Για το θέμα είναι πιθανό να γίνει τηλεδιάσκεψη με τους δανειστές, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι πηγές του υπουργείου Οικονομικών εκτιμούσαν ότι «δεν είμαστε πολύ μακρυά».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v