Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παναττική στάση εργασίας από την ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη

Το σωματείο προγραμματίζει για την ίδια μέρα στις 1µ.µ., συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθµώνος και πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης και Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης.

Παναττική στάση εργασίας από την ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη

Παναττική Στάση Εργασίας από τις 12 το µεσηµέρι µέχρι και τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου. 

Το σωματείο προγραμματίζει για την ίδια μέρα στις 1µ.µ., συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθµώνος και πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης και Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας για τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας. 

Η Ε.Ε. της Α.∆.Ε.∆.Υ. κηρύσσει, παράλληλα, Στάση Εργασίας την Τετάρτη, 17 ∆εκεµβρίου 2014 για τους υπαλλήλους των Νοµών στους οποίους θα πραγµατοποιηθούν δράσεις κατά τη διάρκεια του εργασιακού ωραρίου τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο