Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γρηγοράκος: Προτείνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού

«Εδώ που φτάσαμε το ΠΑΣΟΚ τα συζητάει όλα προκείμενου να εκλέγει Πρόεδρος Δημοκρατίας» επισήμανε κύριος Γρηγοράκος.

Γρηγοράκος: Προτείνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού

«Κυβέρνηση ειδικού σκοπού ως εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και ορισμό ημερομηνίας εκλογών ώστε να εκλέγει Πρόεδρος Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή» πρότεινε την Πέμπτη μέσω του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Εδώ που φτάσαμε το ΠΑΣΟΚ τα συζητάει όλα προκείμενου να εκλέγει Πρόεδρος Δημοκρατίας» επισήμανε ο κ. Λ. Γρηγοράκος.

Πολιτική πρωτοβουλία για κοινό εθνικό μέτωπο ώστε να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες ζήτησε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ρήγας γραμματέας της ΚΟ ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον σταθμό μας. «Αν πάμε σε κυβέρνηση εθνική σωτηρίας αλλάζουν όλα, αλλά δεν το δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ» εξήγησε. «Δεν μπορούμε να παίξουμε με το όνομα του υποψηφίου, αυτό θα ήταν ευτελές» επισήμανε ο κ. Ρήγας.

«Υπάρχουν κόμματα που θα καταστούν μοιραία για τον τόπο όπως η ΔΗΜΑΡ, που προσχωρεί σε μια άλλη αντίληψη όταν ο πρόεδρος της λεει ότι 'πάμε σε λυτρωτικές εκλογές» ανέφερε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Τη συναίνεση των «κομμάτων του Δημοκρατικού Τόξου» για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ζήτησε εξάλλου την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συζητήσει ακόμη και το ζήτημα της ημερομηνίας των εκλογών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v