Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καμμένος: Πρώτα κάλπες, μετά συναίνεση

«Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ μου είπε ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση πριν από τις εκλογές», είπε ο Π. Καμμένος «αλλά εγώ διαφώνησα». Μονόδρομος η εκλογές, προσέθεσε. «Πρόωρες εκλογές θα οδηγούσαν τη χώρα σε περιπέτεια», δηλώνει ο Κων/νος Μητσοτάκης.

Καμμένος: Πρώτα κάλπες, μετά συναίνεση

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 12 η συνάντηση ανάμεσα στον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Το τετ α τετ πραγματοποιήθηκε έπειτα από τηλεφωνική πρόσκληση του κ. Μητσοτάκη προς τον κ. Καμμένο. Ο τελευταίος είπε ότι υπήρξαν και στο παρελθόν συναντήσεις με τον επίτιμο Πρόεδρο της Ν.Δ.

Όπως είπε σε δηλώσεις του ο κ. Καμμένος «ο κ. Μητσοτάκης ανησυχεί για τις εξελίξεις και μου ζήτησε να βρεθεί μια λύση συναίνεσης, όπου όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα έχουν μια εθνική πολιτική για να διαπραγματευτούν». Διευκρίνισε ότι «ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ του είπε ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση πριν από τις εκλογές». 

Του απάντησα ότι αυτό μπορεί να γίνει μετά τις εκλογές. Οι κάλπες είναι μονόδρομος, σημείωσε.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Δεν πρέπει να πάνε χαμένες οι θυσίες

Από την πλευρά του, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στο πλαίσιο της προσπάθειας εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας συνάντησα τον κ. Π. Καμμένο. Η άποψη που διατύπωσα ήταν κατηγορηματική: Πρόωρες εκλογές, που θα οφείλονταν στην αδυναμία της Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα οδηγούσαν την χώρα σε περιπέτεια, με τελικό αποτέλεσμα να βρεθούμε εκτός της ζώνης του ευρώ.

Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα επιβάλλεται να αναζητηθούν ευρύτερες, κατά το δυνατόν, συναινέσεις. Όλοι πρέπει να θέσουμε σήμερα το συμφέρον της χώρας υπεράνω προσωπικού ή κομματικού συμφέροντος. Το οφείλουμε προς το λαό, από τον οποίο ζητήσαμε μεγάλες θυσίες, που σήμερα υπάρχει κίνδυνος, πάλι από δικό μας λάθος, να πάνε χαμένες.



Real.gr- ΚΑΜΜΕΝΟΣ 1 by realmedialive 




Real.gr- ΚΑΜΜΕΝΟΣ 2 by realmedialive 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v