Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κάλεσμα Βενιζέλου σε ΓΑΠ να δώσουν μαζί τη μάχη των εκλογών

Να συμβάλει στην ενότητα του χώρου και να μην διασπάσει την παράταξη ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Τις επόμενες ημέρες η απάντηση ΓΑΠ.

Κάλεσμα Βενιζέλου σε ΓΑΠ να δώσουν μαζί τη μάχη των εκλογών

Kατά τη σημερινή συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου να συμβάλει στην ενότητα του χώρου και να μην διασπάσει την παράταξη, καθώς η ενότητα του ΠΑΣΟΚ είναι εθνική, παραταξιακή και ηθική υποχρέωσή του. Αυτό αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο κ. Βενιζέλος είπε χαρακτηριστικά στον κ. Παπανδρέου ότι η θέση του είναι στην παράταξη και στα ψηφοδέλτιά της «για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη των εκλογών, όποτε κι αν γίνουν».

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται έτοιμος να δημιουργήσει νέα πολιτική κίνηση με ορισμένους να τοποθετούν τις σχετικές ανακοινώσεις ακόμα και για τις 30 Δεκεμβρίου στο ενδεχόμενο που δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου δεν απάντησε στον κ. Βενιζέλος, δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει τις επόμενες ημέρες, ωστόσο η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην ανακοίνωση του κόμματός του. 

Συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αναφέρει η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Οι ίδιοι σημειώνουν πως ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει καταθέσει τις απόψεις του και τις θέσεις του και για την πορεία της χώρας και για την πορεία του κινήματος, που παραμένουν σε ισχύ και είναι αναγκαίες. Προτάσεις, που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της προϊούσας διάλυσης που εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα, της αναγέννησης και ανασυγκρότησής του. Επ´ αυτών δεν υπήρξε ουσιαστική απάντηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v