Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Σάλλα - Δραγασάκη *Τι συζητήθηκε

Η επανεκκίνηση της οικονομίας και οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στο μέτωπο των τραπεζών στο επίκεντρο της συνάντησης του Γ. Δραγασάκη με τον επικεφαλής της Τ. Πειραιώς Μ. Σάλλα.

Συνάντηση Σάλλα - Δραγασάκη *Τι συζητήθηκε

Το σχέδιο της κυβέρνησης για επανεκκίνηση της οικονομίας αλλά και οι κινήσεις στο μέτωπο των τραπεζών βρέθηκαν στο επίκεντρο του ραντεβού που είχαν σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης με τον πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλη Σάλλα.  

Σημειώνεται ότι ο κ. Δραγασάκης σε δηλώσεις του έχει κάνει λόγο για αλλαγές στις τράπεζες μετά από διαβούλευση, χωρίς να πληγούν τα συμφέροντα των ιδιωτών μετόχων. 

Σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης διαβεβαίωσε ότι οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στις τράπεζες θα γίνουν σε συνεργασία με τους ιδιώτες επενδυτές και ότι δεν θα πληγεί η μετοχική αξία των τραπεζών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή ανακοινώθηκαν διοικητικές αλλαγές στη Eurobank με τον Ν. Καραμούζη να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου και τον Φωκίωνα Καραβία τη θέση του CEO, ενώ ο Χ. Μεγάλου μετακινείται στη Fairfax. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v