Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατασχέθηκαν 639 κιλά παραπροϊόντων αρνιού στο Ρέντη

Κατά τον έλεγχο σε ψυκτική αποθήκη στου Ρέντη οι ελεγκτές εντόπισαν και κατέσχεσαν 115 χαρτοκιβώτια με κατεψυγμένες μπόλιες αρνιών Ισπανίας, βάρους 639 κιλών, τα οποία είχαν λήξει το Φεβρουάριο.

Κατασχέθηκαν 639 κιλά παραπροϊόντων αρνιού στο Ρέντη
Στην κατάσχεση κατεψυγμένων παραπροϊόντων αρνιών από την Ισπανία, συνολικού βάρους 639 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Κατά τον έλεγχο σε ψυκτική αποθήκη στου Ρέντη οι ελεγκτές εντόπισαν και κατέσχεσαν 115 χαρτοκιβώτια με κατεψυγμένες μπόλιες αρνιών Ισπανίας, βάρους 639 κιλών, τα οποία είχαν λήξει το Φεβρουάριο. Τα κατασχεθέντα προϊόντα αποσύρθηκαν από την αγορά και θα καταστραφούν.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο