Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βραβεία Αριστείας στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιά

Η Wind υποστηρίζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα για 4η συνεχή χρονιά προσφέροντας επιπρόσθετα στους φοιτητές του θέσεις πρακτικής άσκησης για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας.

Βραβεία Αριστείας στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιά

Βραβεία αριστείας απονεμήθηκαν στους διακριθέντες φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η WIND υποστηρίζει το πρόγραμμα για 4η συνεχή χρονιά προσφέροντας επιπρόσθετα στους φοιτητές του θέσεις πρακτικής άσκησης για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας και της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο Γεράσιμος Καρμίρης, HR Director της WIND, έδωσε το «παρών» στην τελετή και απένειμε τα βραβεία στους φοιτητές που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους, ενώ συζήτησε μαζί τους για σύγχρονα θέματα του επιχειρηματικού κλάδου, αλλά και για τα καινοτόμα προγράμματα της WIND που την καθιστούν έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες της ελληνικής αγοράς εδώ και 25 χρόνια.

«Σε μια εποχή όπου οι νέοι αμφισβητούν κάθε παραδοχή του παρελθόντος και επιδιώκουν να κτίσουν το μέλλον με νέους όρους και θεμέλια, η WIND με υπεύθυνο τρόπο συμβάλλει στην υλοποίηση του οράματος της νέας γενιάς.

Σε αυτό το πλαίσιο και επηρεασμένοι από τις ιδέες των νέων ανθρώπων από την πρώτη χρονιά που συνεργαστήκαμε με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, η συνέχεια της πρωτοβουλίας ήταν δεδομένη. Ήρθε η ώρα να δείξετε σε όλους τι αξίζετε! Είναι τιμή μας να είμαστε από τους πρώτους που μοιράζεστε τις ανησυχίες σας και ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!», τόνισε κατά την διάρκεια της σύντομης ομιλίας του ο κ. Καρμίρης.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, καθηγητής Δημήτρης Γιαννέλης ανέφερε στην έναρξη της εκδήλωσης: «Καλωσορίζουμε τους νέους φοιτητές μας και τους ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά. Στην προσπάθεια που καταβάλουμε για τη μετάδοση της γνώσης η WIND είναι σημαντικός αρωγός μέσω της χορηγίας που μας διαθέτει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και της συμβολής της στην πρακτική άσκηση των τελειόφοιτων του Προγράμματος. Ευχόμαστε η WIND να συνεχίσει να βραβεύει τους άριστους φοιτητές μας και τα επόμενα χρόνια προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την εταιρική κοινωνική ευθύνη που τόσο απαραίτητη είναι στις μέρες μας».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v