Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτροχιάστηκε εμπορικό τρένο στο Κορδελιό

Εχει διακοπεί η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη. Καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Θεσσαλονίκης. Τι λέει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Εκτροχιάστηκε εμπορικό τρένο στο Κορδελιό

Σήμερα και ώρα 07:15, σημειώθηκε εκτροχιασμός της μηχανής και πέντε βαγονιών του εμπορικού τρένου 40878, στην περιοχή Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Το εμπορικό τρένο είχε ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ειδομένη.

Οπως αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το προσωπικό της αμαξοστοιχίας είναι ασφαλές και δεν σημειώθηκε κανείς τραυματισμός. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται.

Λόγω του συμβάντος έχει διακοπεί προσωρινά η σιδηροδρομική κυκλοφορία στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη.

Για τους επιβάτες που ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αλεξανδρούπολη ή αντίστροφα, θα γίνεται προσωρινά μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα μεταξύ Θεσσαλονίκης - Δράμας.

Επίσης, λόγω του εκτροχιασμού υπάρχει προσωρινό πρόβλημα και στην ηλεκτροκίνηση, στο τμήμα μεταξύ Θεσσαλονίκης - Πλατύ, με πιθανές ολιγόλεπτες καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη καθώς και την πορεία της αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γραμμής με επόμενη ανακοίνωση.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v