Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αύξηση 1,9% στις τιμές παραγωγού στη βιομηχανία τον Ιανουάριο

Οι τιμές παραγωγού κατά τον μήνα Ιανουάριο 2018, σε σύγκριση με τον δείκτη του Δεκεμβρίου 2017, παρουσίασαν αύξηση κατά 0,8%.

Αύξηση 1,9% στις τιμές παραγωγού στη βιομηχανία τον Ιανουάριο

Αύξηση 1,9% σημείωσαν οι τιμές παραγωγού στη βιομηχανία τον Ιανουάριο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Αναλυτικότερα, ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς), με έτος βάσης 2010=100,0 και μήνα αναφοράς τον Ιανουάριο 2018, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2017, παρουσίασε αύξηση 1,9% έναντι αύξησης 9,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2017 με το 2016.

Ο Γενικός Δείκτης κατά τον μήνα Ιανουάριο 2018, σε σύγκριση με τον δείκτη του Δεκεμβρίου 2017, παρουσίασε αύξηση 0,8% έναντι αύξησης 1,0% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2017 με το 2016.

Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Φεβρουαρίου 2017 - Ιανουαρίου 2018, σε σύγκριση με τον μέσο Γενικό Δείκτη του δωδεκαμήνου Φεβρουαρίου 2016 - Ιανουαρίου 2017, παρουσίασε αύξηση 4,7% έναντι μείωσης 4,4% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των προηγούμενων δωδεκαμήνων.

 

*Τα αναλυτικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη «Συνοδευτικό Υλικό»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο